Artikler

Noget om smykker Design

Der er tusindvis af ATV stier i hele Nordamerika (og mere er ved at blive kortlagt hver dag), men hvordan vurderer du om du har fundet en god eller ej? Her, vil vi undersøge nogle af de elementer, du skal kigge efter, når de beslutter, hvor du kan tage dine fire hjul “baby” til din næste fornøjelse krydstogt.

Generelt, hvis du er en person, der er fortrolig med four-wheeling, du ønsker en ATV trail, der har nogle længde til den. Ellers kunne du risikerer at blive træt når du bare gå i cirkler i det samme felt. ATV stier kan være et par til hundrede miles lang; begynde i det små og efterhånden opbygge din udholdenhed. Hvis du er en nybegynder, spørge en mere erfaren ATV operatør til at vise dig i tovene; overskriften ud på egen hånd er en risikabel proposition og anbefales ikke.

Du vil en ATV trail, der matcher din evne, eller vil det være ikke sjovt. Således, hvis du er nybegynder, ikke starte din four-wheeling hobby i en meget bjergrig region eller en, der kræver en stor ATV ridning knowhow. Tilsvarende, hvis du er en person, der har en stor ATV drift erfaring, bør du finde en egnet trail eller du vil blive overvældet af Livslede en time til din udflugt.

En af de største aspekter af ATV ridning nyder de naturlige omgivelser, så vær sikker på at din næste trail ride er en der indeholder nogle fantastiske udsigt eller som tillader dig at nyde skønheden i området. Husk du ikke behøver at være en fotograf, en kunstner eller en digter til at blive flyttet af en snor stream eller en strålende solopgang.

Ikke sikker på, om en sti eller en område er åben for ATV rejsende? Så stop før gunning din motor og ikke ride på enhver trail eller i nogen region indtil du har fået “okay” af enten egenskaben ejeren eller en juridisk myndighed. Alt for mange four-wheeling entusiaster har givet sporten et dårligt navn med ripning gennem privat ejendom eller rives op nationalparker. Der er masser af juridiske ATV stier derude; Sørg for at du vælger er på op og op eller du kunne være hamret med en tung bøde.

Den sidste ting du ønsker er at få tabt under en ATV trail ride. Ridning uden ordentlig gear mens udenfor i elementerne, der kan være ubehageligt, skræmmende og dødbringende i nogle situationer. Derfor, hvis du er fortrolig med din ATV trail, Sørg for, du få et kort over området, så du kan blive bevidst om din lejer. Selv hvis du aldrig har brug at kaste et blik på kortet, er det stadig bedre at have det end at ende undrende, “Hvor dælen jeg?”, mens en mørk nat tilgange.

Endelig er et af de vigtigste elementer i en stor ATV-sporet er at det er en du vil dele med venner og andre ryttere. Du vil vide, du har fundet en awesome sti, når du ikke kan vente med at komme på din blog og begynde at prale med din seneste udflugt til andre four-wheeling eventyrere. Efter alt, når du har fundet noget, der er virkelig spændende, er det op til dig at dele nyheden med dine venner over hele verden.
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.