Artikler

Oprydning PS3 spil rygte

PlayStation 3 konsol vil ikke blive frigivet indtil sent i år, men der er allerede rygter om gøre deres runder om det og PS3-spil. Rapport om Denneisse er et rygte, der måske forvirret selv den mest hengivne spiller. Udviklere og udgivere, samt spil sites, er kommet ud med deres anmeldelser, release datoer og andre nyheder om de nyeste PS3-spil for de seneste måneder. Hype om PS3’s Blu-ray øgede forventninger om spil; et spil rygte, var selvom forvirrende, ikke uventet.

Lad mig genopfriske de begivenheder, der næres rygtemøllen. Track7 Games, udvikleren af den populære eventyrspil Denneisse til PC og Xbox 360, kaldet angiveligt folk bag PS3 jord at annoncere en vigtige nyheder. Annonceringen? Udviklingen af PS3 Denneisse blev derfor aflyst på grund af høje udviklingsomkostninger for PS3 spil. Den artikel der PS3 jord offentliggjort selv citeret Vicky Valvanos, administrerende direktør for Track7, siger, at Denneisse udvikling vil genoptage hvis Sony tilbyder firmaet nogle hjælp.

Denne bit af nyheder har spredt blandt Internet gaming sites og blogs med webmastere og forum moderatorer picking up trådene. Debatten fulgte også med hensyn til produktion af Denneisse som en PS3-spil. Tilsyneladende bemærket ikke gamer, at der ikke var nogen meddelelse eller nyheder under seneste E3 eller på produktet viser om en Denneisse software til PS3. En sandsynlig årsag hertil var, at Denneisse optrådte på flere forhandlere sites som en PS3 spil. Track7, genkendes dog ikke eksistensen af disse kataloger.

Det er punktet, når alt blev forvirrende. Track7 ikke genkende Denneisse spil på detailhandlere websteder, men de kaldes PS3 jord for at meddele, at PS3 Denneisse ophørte? Track7 forsøgte at klare spørgsmålet op ved at sige, at bits om konservesindustrien PS3 Denneisse og Denneisse udvikling var bare vittigheder. Virksomheden kaldte selv PS3 jord artikel “fejlagtige”. Nu opdateret PS3 jord deres artikel på PS3 Denneisse med den nye artikel fra Track7. Men forvirring om PS3 spil kom fra Track7. Ifølge dem, der var ingen Denneisse planlagt eller udviklet til PS3, men hvad om meddelelsen de til PS3 Land? Var der virkelig en fejl, eller var det bare en joke, sagt i forbifarten, der fik blæst op i store proportioner?

En misforståelse mellem PS3 jord og Track7 er en sandsynlig årsag, selv om spørgsmålet om, hvad de talte om resterne. Sikkert, der var nogle henvisning til Denneisse, ellers, det ville ikke er dukket op i artiklen. Der var også en række forhandlere database, der viste Denneisse som en PS3-spil. Klart, nogen startede det og viden om Denneisse ligger udelukkende hos Track7 som Sony ikke gjorde omfatte spillet i sit repertoire i løbet af de seneste E3. Den mest sandsynlige årsag, tror jeg, er, at Track7 ønskede at udvikle en Denneisse software til PS3. De lader sig smule “joke” til at teste markedet og efterspørgslen efter deres spil. Efter min mening gjorde de dette, også for at agn Sony til at tro at en Denneisse er et godt supplement til deres spil. Anyway, uanset årsagen bag dette, markedet for PS3-spil er en stor en, og jeg ikke kan bebrejde nogen for at ønske at udnytte denne indbringende forretning.

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.