Artikler

Den fantastiske magt artikler at Drive trafik til websteder

Mest erfarne marketingfolk er i ærefrygt for den fantastiske magt artikler.

Fordelt i en sammenhængende og struktureret indsendelse mønster, giver de en kraft til at køre vanvittige mængder af trafik til et websted.

Og alligevel nogle online entusiaster vige artikel indsendelse i den fejlagtige tro, at processen er kedelig og gang forbruger, der henviser til, at intet kunne være længere fra sandheden.

Helt sikkert der er noget af en indlæringskurve skal forhandles inden for kreativ skrivning men med mængden af bistand til rådighed online i dag, det er ikke et problem for nogen at kræve undervisning.

En sund praksis for begyndere er at undersøge hvordan dygtige forfattere tackle proceduren.

1. hvordan de håndværk tvingende spotlyset

2. hvordan de forholder sig historien problemfrit fra start til slut

3. hvordan de interlace-tekst med grundlæggende søgeord

4. hvordan de bryder op forbyder blokke af kopi med punkttegn og tal

5. hvordan de bruger korte chunky afsnit til læsevenligheden

6. hvordan de couch altafgørende ressource boks

At studere output af erfarne praktikere åbner porten til den primære kilde til kreativ skrivning i stævningen til artikel sammensætning.

Tyve seks sjove søger lille tegn, der kommer sammen for at give 1984 sider af The Chambers ordbog med 300.000 ord definitioner og 215,000 referencer; de er foder til utallige millioner af breve, bøger, digte, skuespil og artikler gennem tiderne og i al evighed.

De er farver i boksen virtuelle maling, der kan blandes og matches til at producere hundredvis af tusindvis af ord til at kommunikere og belyse tusindvis af online artikler.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Ingen kan stjæle en march på begyndere, når de bruger disse tegn, kreativt og klogt; ingen kan snyde ved at tilføje eller fratrække fra listen. Og ingen kan varm deres kreativitet når begyndere kapitalisere på den fantastiske magt af ord til at skrive artikler.

Der er ingen gevinst uden nogle smerter, men her er hvad der er i vente for begyndere, der gør sig ulejlighed at master artikel sammensætning og distribution:

-Artikler oprette forfattere som eksperter i deres særlige områder af dygtighed

-Artikler hjælper med at øge salget

-Artikler generere oversvømmelser af trafikken på webstedet

-Artikler øge Google Page Rank

-Artikler for at øge Alexa ratings

Lig betydning for de håbefulde artikel forfatter er valget af indsendelse software; Vælg rigtige og succes med at tiltrække trafik er alle, men garanteret; valgte forkert og resultatet kunne mærkning som en amatør- eller endnu værre, en spammer.

Jim Green er en online entusiast og bestseller forfatter med en stadigt voksende perlerække af niche non-fiktion papirkopi titler til sin kredit. Han har tusindvis af artikler der cirkulerer i cyberspace.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.