Artikler

Instant indkomst med køreplanen til rigdom

Vores unikke “Salg Center”-system giver dig mulighed at udnytte den Massive vækst, at R2R nu oplever. Virksomheden har allerede vist sig for at skabe seks-syv tal indkomster i mindre end 3 måneder.

Almindelige mennesker opnår ekstraordinære indtægter på rekordtid i kombineret kraft af dobbeltarbejde og gearing.

Folk i hjem virksomheder har forsøgt at oprette systemer for at lette salgsprocessen. Fortæller du tilmelde dig her, og du behøver ikke at gøre nogen sælger. Så de sælger du en hjemmeside, der siger de vil tage dine ordrer for dig. Men du kender næsten hver gang, nogen har til at kontakte dem og spørge dem for pengene! Jeg kalder denne person en sælger, fordi det er hvad sælgere gør – spørge for pengene! Så hvorfor siger de det? Fordi de ved, at 95% af befolkningen ikke ligesom til sælge, eller simpelthen ikke er komfortable med sælger.

De vil have dig til at tro du ikke behøver at med deres self replikerende hjemmesider, online film og konference værelser, men disse systemer kun tage dig så langt. I sidste ende, vil du stadig nødt til at tale med folk og lukke salget, hvis du ønsker at tjene penge med et andet system. Meget få mennesker vil sende penge efter kun visning af et websted, lytter til et konferenceopkald eller lytter til en online lydbesked. De har brug at tale med en levende person første! Denne person er din personlige-salgsrepræsentant på køreplanen til rigdomme salg Center!

Frank Thomas som været stærkt involveret med reklame i verdens offline forretning i 14 år. Han har dog bee tæt tilknyttet internet markedsføring siden 1998, undervisning og hjælpe fellow marketingfolk hvordan man kan anvende sin innovative mærke af “Guerilla reklame”. Hans ønske om at se andre lykkes har propulsed ham ind i rækken af nogle af de bedst kendte mentorer i branchen. For mere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.