Artikler

Amning min Baby, hvor skal jeg begynde?

Tillykke har du en ny baby! At have en ny baby er hårdt nok, men når du vælger at amme du nogle gange føler, at du har lavet denne oplevelse endnu sværere. Amning er ikke så svært som det ser ud, eller som du måske har hørt fra andre. Det er faktisk ret nemt og en meget tilfredsstillende måde at fodre din nyfødte når du får hænge af det. Husk som med de fleste ting øvelse gør mester! Amning er nyt for dig og din lille en, men med lidt øvelse bliver jer to fordele på ingen tid!

I den første uge af dit barns liv, vil dine bryster producere råmælk for din baby at drikke. Colostrum er rig på antistoffer og aids barnets immunforsvar. Det hjælper også ham passere sin første afføring, som kaldes mekonium. Mekonium er sort og Bie leder og er i først par bleer efter fødslen. Derefter begynder han at overgangen til et brunt stof og efter din mælk kommer, bliver det en gul, mustardy afføring, der er løs og rindende. Bottle-fed babyer passere fastere, tannish afføring end ammeperioden.

Efter 24-48 timer efter fødslen begynder din baby at have våde bleer, som vil stige til to eller tre om dagen.

Din teknik og positionering er en meget vigtig faktor for at sikre, at din amning experience er en stor en. Der er et par forskellige positioner, der kan bruges til at gøre oplevelsen mere behagelig for dig og baby. Nogle af disse positioner omfatter:

æglæggende ned – lagde sig på dig side med puder bag dig til at støtte din ryg. Lå baby opad med hende hovedet på en pude brystet skal være plan med barnets mund. Bøje dine ben med en pude mellem knæene og derefter har baby hægte sig.

Møde op sidde op enten i sengen eller en komfortabel stol eller sofa med puder støtte din ryg og hoved. Placer en pude i skødet og sætte baby oven på hovedpuden i dine arme, kan du hvile armene på pude til at gøre det lettere at bringe barnet til brystet. Bøj knæene for at gøre det endnu lettere har baby hægte sig.

Kobling Hold dette er også kendt som fodbold hold. Denne holdning er også god, når ammende tvillinger, da det giver mulighed for mor at få et barn på hver side. Sidde og guffe dit barn under armen næsten som en håndtaske. Hvile baby’s hoved på en fast pude i skødet. Sikre, at barnets fødder bag din ryg. Din hånd er bag barnets nakke, ikke på barnets hoved. Din arm vil udvide ned barnets ryg, guide baby at hægte sig

Disse er blot nogle af de holdninger, som du kan bruge er der også vugge hold, kobling hold og stillingen overgang. Gøre nogle forskning for at lære disse andre positioner for at sygeplejerske din baby, hvis du finder de ovennævnte holdninger ubehageligt.

Mens dit barn drikke colostrum og derefter mælk, bør du lytte til et mønster af “sutte, sutter, sutte, sluge.” Dette mønster vil være rytmisk, og der bør være nogen “klikke” lyde. “Klikke” lyden kan indikere at dit barn ikke er behørigt opdaget og kan ikke få nok mælk fra dig. Hvis du begynder at høre dette, du har brug for til unlatch ham og derefter vedhæfte ham. Hvis du stadig hører denne lyd efter genmonteres ham flere gange, kan så du høre en amning konsulent eller din børnelæge.

Efter den første leveuge, bør du se 6-8 våde bleer hver dag og mindst 3 afføringer om dagen. Hans urin bør være klart, og han bør blive mere opmærksomme med hver dag der går. Din baby skal også tager på i vægt og voksende, da dette er den sikreste måde at fortælle, at de får tilstrækkelig ernæring. Hvis du har to dage i en række, der afviger fra de ovenstående indikatorer, skal så du kalde din børnelæge straks.

Amning problemer, såsom mælk produktion vanskeligheder, er ikke så almindeligt, når du bruger PDF fodring metode, men de forekommer. Selv om du er veludhvilet, spise sundt, har en temmelig rutinemæssig liv, og din baby voksende og at få mad nok, kan du stadig opleve en mælk produktion spørgsmål. Mange ting kan forårsage produktionsproblemer. Her er lige et par.

Nogle ting, der kan påvirke din mælk udbuddet er:

Hvad mor spiser

Hvor meget mor hviler og sover

Hendes sindstilstand

Alder af mor

Hvor mange børn du har

Dit ønske om at amme

Din sygepleje kapaciteter

Din sygepleje teknikker

Baby låsen på evner

Hvis du vælger at amme, er det meget vigtigt, at du tager din baby for deres check-ups, efter behov. Hvis du ikke gør det, hvordan vil du vide hvis han at få nok mælk og vokser med den korrekte hastighed? Der er ingen måde for dig at fortælle at dit barn er at få tilstrækkelig ernæring for sikker uden dit barn bliver vejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.