Internet Portaler

Hvor meget koster et websted?

Spørgsmålet “Hvor meget koster en hjemmeside?” er en flerårig debat blandt virksomhedsejere. Der er flere forskellige muligheder til rådighed for at imødekomme dine behov. Du kan outsource dit websted til et webbureau, bruge en webstedsbygger eller ansætte en webdesigner. De fleste mennesker vil dog hellere gøre det selv, da denne mulighed ofte er lettere at bruge og mere overkommelig. Her er et par ting, du skal huske på, før du træffer din endelige beslutning.

Outsourcing af et websted til et webbureau

Outsourcing af webstedsudvikling reducerer faste udgifter og omkostningerne ved timeløn. Outsourcing reducerer den tid, der er nødvendig til HR-opgaver, hvilket frigør dig til at fokusere på dine kerneforretningsaktiviteter. Outsourcingfirmaer som Seadev kan håndtere alle ansættelsesprocesser, herunder læsning af CV’er, interview med kandidater og ombord på nye medarbejdere. De kan også holde et vågent øje med projektets budget. Og bedst af alt vil de være i en bedre position til at træffe informerede beslutninger for din virksomhed.

Interne teams er vant til at arbejde med specifikke værktøjer og platforme, såsom Drupal og WordPress. Outsourcede teams skal være velbevandrede i flere værktøjer og platforme, hvilket gør det lettere at vælge det rigtige værktøjssæt til jobbet. Et internt team kan have en dyb forståelse af din virksomhed og eksisterende it-krav, så det er en fordel at outsource projektet til et eksternt team, der har erfaring inden for en række platforme.

Brug af en webstedsbygger

Omkostningerne ved et websted varierer meget afhængigt af de ønskede funktioner, og hvor meget tilpasning du har brug for. Et grundlæggende websted kan oprettes for under tusind dollars med en gratis webstedsbygger som Squarespace, WordPress eller Wix. Andre mere fleksible platforme vil koste mellem femten og tre hundrede dollars om måneden. Jo højere niveauet for tilpasning er, desto højere er de samlede omkostninger ved webstedet.

Budgettet vil også have indflydelse på designteamet. De fleste webudviklingsbureauer begynder et projekt på mindst $ 10k eller mere, og et websted med et mindre budget vil sandsynligvis blive oprettet af freelancere eller et uerfarent bureau. Selvom du kan få et funktionelt websted med et lavere budget, risikerer du at gå på kompromis med kvalitet og aktualitet.

Ansættelse af en webdesigner

Når det kommer til at ansætte en webdesigner, skal du indregne omkostningerne ved dit projekt. Mens de fleste webdesignere opkræver forskelligt for forskellige projekter, kan en ny klient modtage lavere priser end en etableret klient. Du bør også overveje, hvor lang tid det vil tage at få arbejdet gjort. Vær også opmærksom på, at ansættelse af en webdesigner vil koste penge, så sørg for at budgettere for den tid og de penge, der er nødvendige for at få det gjort.

Mens det kan være dyrt at ansætte en webdesigner, er fordelene ved at have en professionel til at udføre arbejdet investeringen værd. En god webdesigner kan omdanne trafik til dit websted til betalende kunder. Uanset om du leder efter brandingarbejde, et simpelt websted eller et komplekst forretningswebsted, vil ansættelse af en professionel sikre, at du får et produkt af høj kvalitet. Professionelle webdesignere kan justere omkostningerne ved en pakke for at reducere de samlede omkostninger.

Brug af WordPress

Brug af WordPress til at koste et websted er ikke billigt. Prisen på et premium-tema eller plugin kan overstige omkostningerne ved selve webstedet, og du skal muligvis betale for opdateringer eller sikkerhedsopgraderinger. Du skal muligvis også betale for et SSL-certifikat. Disse kan koste fra $ 50 om året til flere hundrede. Mens et SSL-certifikat ikke koster meget på forhånd, vil det øge dit websteds sikkerhed og øge salget.

Afhængigt af formålet med dit websted kan det være en god idé at betale for et domænenavn og webhosting. Et domænenavn er webstedsejerens online ejendom, og en god hostingplan hjælper dig med at bevare det. Et tema skal matche formålet med webstedet, og de korrekte plugins og udvidelser er afgørende for et e-handelswebsted. Selvom det kan virke dyrt, er dette en nødvendig del af webstedsdesign, og det er værd at investere.