Diverse Artikler

Hvor meget får du betalt for at donere plasma?

Hvor meget får du betalt for at donere plasma? Det kan overraske dig at lære, at der er mange måder at tjene penge på at donere plasma. Der er virksomheder, der tilbyder at betale dig for hver donation. Et sådant firma er CSL Plasma, som har over 270 donationscentre i 41 stater. Ud over at tilbyde varierende betalingssatser tilbyder CSL Plasma også regelmæssige bonustilbud til sine donorer. Denne artikel vil forklare de forskellige måder at tjene penge på plasmadonation.

BioLife Plasma betaler godt. For hver to-timers donation kan du tjene omkring $ 100. BioLife plasma screener også donorer, så det bedste plasma doneres til patienter. BioLife er blot et af de mange plasmadonationscentre, der betaler godt. B Positive Plasma betaler også donorer to gange om ugen for fulde donationscyklusser, og de betaler dig ekstra, hvis du henviser en ven til at donere. Ved at følge disse tips vil du være i stand til at tjene en god levevis af at donere plasma.

Først skal du lave en aftale på et plasmadonationscenter. Efter at blodet er trukket, adskilles plasma fra røde blodlegemer. Det amerikanske Røde Kors giver dig mulighed for at donere plasma en gang hver 28. dag, men mange private virksomheder følger denne forordning. At donere blodplasma kun en gang om ugen tjener dig ikke penge til at donere plasma, men du modtager betaling efter din anden donation. Nogle centre kræver også, at donorer besøger plasmadonationscentret to gange inden for en syv-dages periode.

Afhængigt af hvor ofte du donerer plasma, kan du få betalt så meget som $ 50 for en enkelt donation. Hvis du donerer blodplasma en gang om måneden, vil du være i stand til at tjene omkring $ 1.378 om året. Hvis du giver to eller tre donationer om måneden, kan du tjene op til $ 1,500! Hvis du kan gøre denne form for forpligtelse, vil du være i stand til at redde mange liv.

Mange plasmadonationscentre har specialprogrammer og tilbyder belønninger for donationer af høj kvalitet. Ud over et generøst donationsprogram tilbyder mange virksomheder gavekort og andre incitamenter til donorer. For at modtage et gavekort skal du besøge et donationscenter i nærheden af dit hjem eller arbejde. Du kan finde et plasmadonationscenter, der tilbyder høj løn og besøge en af dem, hvis du er i Atlanta-området. Du kan også tjekke nogle af de bedste betalende centre.

Selvom prisen for at donere plasma varierer, vil de bedste steder tilbyde en vis kompensation. Nogle centre betaler op til $ 500 pr. Måned for hver otte donationer, mens andre kan betale så lidt som $ 30 pr. Donation. Det er vigtigt at kontrollere disse tilbud omhyggeligt for at se, om de gælder for dine omstændigheder. Du bør også overveje antallet af gange, du donerer om måneden. Jo flere donationer du foretager om måneden, jo højere bliver kompensationen.

Når du har en regelmæssig tidsplan, kan du donere plasma to gange om ugen. Hvis du har lave jernniveauer, kan din primærlæge anmode om blodarbejde. Ellers kan du muligvis ikke donere plasma af den grund. Heldigvis er der mange måder at tjene penge på at donere plasma – og du kan være en del af forskellen. Du kan hjælpe mennesker med blodsygdomme og andre sygdomme ved at hjælpe dem med at komme tilbage på deres fødder.