Artikler

Oliemaleri lektion – ofte stillede spørgsmål om oliemaleri

Oliemaleri er formentlig en af de mere udfordrende medier til master. Der er mange aspekter af oliemaleri, der ofte forvirre og skræmme begyndere. Der opstår mange spørgsmål og denne artikel vil dække nogle ofte stillede spørgsmål, som begyndere.

Hvad er “Fedt Over Lean?”

Fedt over lean er en af de mest grundlæggende tilgange til oliemaleri, og når efterfulgt vil reducere risikoen for din maling revner, når det tørrer. En olie maling er “Fedt”, når det gælder lige fra røret. Hvis du ønskede at gøre det tykkere, ville du tilføje mere olie. For at gøre din maling “Lean” vil din blanding indeholde flere af en tyndere som terpentin. Begynd dit maleri med en “Lean” blanding. Efterhånden som du tilføjer flere lag, vil du gøre blandingen federe. Dette vil medvirke til at reducere risikoen for revner.

Bør jeg lak mit færdige maleri?

Hvis du vil beskytte dit maleri fra støv, røg, og andre forurenende stoffer, bør du lak dit maleri. Hvis ikke, disse forurenende stoffer vil ophobes på dit maleri og i sidste ende mørkere eller gul overfladen. Når du anvender en lak, opretter du et lag, der beskytter dit maleri nedenunder. Lag af lak kan renses med jævne mellemrum og til sidst fjernet. Derefter kan et frisk lag fernis igen anvendt. Du bør vente 6 måneder til et år, afhængig af hvor tyk din maling blev anvendt, før lakering. Lakering et maleri kan være en vanskelig opgave, især hvis du ikke har nogen erfaring. Du bør helt sikkert gøre mere forskning på lakering før du forsøger at gøre det selv. Du kan endda nødt til at kontakte en professionel.

Kan jeg gemme olie maling jeg ikke bruger til et senere tidspunkt?

Der er tilsyneladende måder at holde oliemaling frisk indtil du er klar til at bruge dem igen selv om jeg har faktisk aldrig prøvet nogen af disse teknikker. Gå videre med forsigtighed. Nogle kunstnere faktisk sætter plast wrap over maling og fryse det. Du kan også prøve og sætte dine ubrugte maling på et stykke glas og derefter holde det nedsænket i vand.

Hvilken form for støtte bør jeg bruge med min oliemaling?

Der er en række forskellige overflader, der kan påføres olie maling. Strakte Bomuldslærred er en af de mest populære understøtter anvendes af olie Malere i dag. Linned lærred bruges også men tendens til at være temmelig dyrt. Andre støtter, der kan bruges med olie maling er masonit og selv visse typer af træplader.

Hvilken slags maling bør nybegynder købe?

Det er et svært spørgsmål at besvare, som enhver kunstner er anderledes og vil højst sandsynligt har en anderledes indstilling. Der er et par forskellige kvaliteter af olie maling på markedet i dag. Du har “Kunstner kvalitet”, “Studerende kvalitet” og “Økonomisk” kvaliteter. Holde sig væk fra de økonomisk maling, som disse har flere fyldstoffer i dem end faktiske pigment og ikke dækker meget godt. Der er nogle meget afstamning studerende kvalitet maling på markedet, som fungere godt, hvis du lige er startet ud og til eksperimenter. Når du får dine hænder på kunstner kvalitet maling men, kan du aldrig købe noget andet.

Der er nogle meget populære mærker at betragte som et stirrende punkt. Winsor & Newton, Grumbacher og Gamblin er populære valg blandt kunstnere.

Hvilken slags børster skal en nybegynder vælge?

Dette er også et vanskeligt spørgsmål at besvare præcis. Børsterne kommer i en række forskellige former, størrelser og mærker. Hver kunstner er forskellige og har forskellige præferencer når det kommer til pensler. Ideelt, du bør have en række forskellige former og størrelser på side at starte med. Over tid, vil du udvikle en forkærlighed for visse typer af pensler. Aldrig købe billige pensler, som de vil kaste deres hår og falder fra hinanden en meget hurtigere end en god børste. Der er en god indledende sæt 11 olie børster af “Silver børste” at du kan være interesseret i at kontrollere. Lave en søgning på nettet eller besøge din lokale kunstbutik for at få flere oplysninger.

Hvordan jeg kommer med ideer til mine malerier?

Ikke kaste din pensel ned i et anfald af raseri hvis du ikke er i stand til at komme med en idé til din næste maleri. Der er en række måder, du kan finde inspiration og ideer. Undertiden brug sindet bare for en pause. Tag en tur udenfor eller en lang køretur og bare iagttage naturen. Tage en tur til et Kunstmuseum med en ven og tilbringe dagen med at observere andre illustrationer. Kig rundt dit hjem for dagligdags genstande og setup en stadig liv. Se til dig selv for ideer. Har du en passion for nogen bestemt emne? Elsker du dyreliv og natur? Måske du er en musikelsker? Jeg er helt vild med natur og dyreliv. Når jeg søger efter ideer til mit næste maleri, vil jeg normalt tage en udendørs tur med en veninde. Jeg vil bringe et kamera naturligvis og bare tage billeder af hvad inspirerer mig. Så når jeg kommer tilbage til mit studie vil jeg tage stumper og stykker fra hvert fotografi og skabe min egen sammensætning.

Jeg håber, denne artikel på oliemaleri har besvaret nogle af eller alle dine spørgsmål. Held og lykke og glade maleri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.