Artikler

Bogholderi

Så hvad der foregår på afdelingerne for regnskab og bogholderi? Hvad gør disse mennesker på daglig basis?

Tja, er en ting de gør, det er forfærdelig vigtigt at alle, der arbejder der lønningslisten. Alle lønninger og skatter optjent og betales af hver medarbejder hver betalings periode skal registreres. Departementet lønningslisten har at sikre, at passende føderale, statslige og lokale skatter er ved at blive trukket. Løn stub knyttet til din lønseddel poster disse skatter. De omfatter normalt indkomstskat, sociale afgifter pous beskæftigelse skatter, der skal betales til føderale og statslige regering. Andre fradrag omfatter personlige dem, såsom Pension, ferie, sygedagpenge eller lægelige ydelser. Det er en vigtig funktion. Nogle virksomheder har deres egne løn afdelinger; andre outsource det til specialister.

Regnskabsafdelingen modtager og registrerer eventuelle betalinger eller penge modtaget fra kunder eller klienter af virksomhed eller tjeneste. Regnskabsafdelingen har for at sikre, at pengene er indkøbt præcist og deponeret i de relevante konti. De administrerer også, hvor pengene går; hvor meget af det er holdt på hånd for områder som løn, eller hvor meget af det går til at betale hvad selskabet skylder sine bredder, leverandører og andre forpligtelser. Nogle skal også investeres.

Anden siden af tilgodehavender business er kreditorstyring område eller kontante udbetalinger. En virksomhed, der skriver en masse kontrol i løbet af året til at betale for køb, levering, lønninger, skatter, lån og tjenester. Regnskabsafdelingen forbereder alle disse kontrol og poster som de blev udbetalt, hvor meget og til hvad. Regnskabsmæssige afdelinger også holde styr på købsordrer for lagervarer, som produkter, der vil blive solgt til kunder eller klienter. De holder også styr på aktiver som en virksomheds ejendom og udstyr. Dette kan omfatte kontorbygning, møbler, computere, selv de mindste elementer som blyanter og penne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.