Designer Stiletter

Støvler med kilehæl

Husk at kigge i vores shop i menuen ovenfor. Har kan du søge efter dit næste par støvler med kilehæl.

Opdateret til efteråret 2016.

Støvler med kilehæl:

Kilehæle fås i mange, mange varianter og det faktum gør, at man også kan bruge kilehæle til mange forskellige ting. Måske kræver det flere par for at dække alle anledninger. Fælles for støvler med kilehæl er dog, at man får den ekstra højde som hælen giver, men uden at skulle bekymre sig om at holde balancen på en tynd hæl her i vintertiden. Med andre ord, så er støvler med kilehæl en god løsning i vintermånederne for stadig at holde det feminine look intakt, men samtidig også være en smule mere praktisk end normalt. Nu har jeg nemlig en tendens til ofte at vælge feminint look frem for det praktiske og måske fornuftige valg : – )

Jeg har fundet nogle forskellige støvler med kilehæl, som jeg synes vil være et hit her i den kolde tid. Husk at bare fordi det i Danmark bliver dårligere vejr kan vi tøser stadig se charmerende og elegante ud.

grå støvler med kilehæl oxitalybillige støvler med kilehællækre billi bi støvler med kilehæl

Omklappelige grå støvler med kilehæl

Det første par til venstre er også mine favoritter denne sæson. De har virkelig et flot design med mange detaljer. Flotte syninger, flot overgang mellem selve støvlen og hælen og så synes jeg også, det er fed detalje, at man kan klappe det øverste af støvlen ned. Hælen måler 8,5cm og de er rigtig behagelige at gå i. Jeg betalte 1695 kr. for dem, men de er alle pengene værd – så lykkelig 🙂 Hvis du er interesseret, så finder du dem her. Ta’ et kig på dem.

Billige støvler med kilehæl i sort

I midten fandt jeg et billigt par, som er rigtig fine. Anna Field er brandet bag og trods den billige pris på vilde 399 kr.!!!!, så er de faktisk rigtig behagelige. Det er elastisk stof, så det strækker sig efter dit ben og sidder tight. Det er en rigtig lang model, som faktisk er overknee, men det er muligt at folde dem ned, hvis du synes. De fås både i sort og mørkebrun og er 8,5 cm i højden. Jeg synes det er lidt et scoop til prisen. Gør et godt køb her.

Billi Bi støvler med kilehæl

Til højre har vi så danske Billi Bi med deres langskaftede kælehæle til denne sæson. De kører som vanligt med 100% ægte læder og her er det så ruskind på udvendig side. Helt blødt. Hælen er 9cm høj og snuden er rund. Det er en tidsløs støvle, der holder (også om 4 år). Billi Bi laver god kvalitet, som også er årsagen til, at de er så populære i Danmark. Kig nærmere på støvlerne her.

Find flere støvler med kilehæl her

ankelstøvler med kilehældesigner støvler med kilehæl see by chloekorte sorte støvler med kilehæl

Smukke ankelstøvler med kilehæl – lydløse 🙂

Her er så mit andet personlige køb til efteråret (til venstre). Simpel og smuk ankelstøvle med en kilehæl af gummi. Det betyder du går helt lydløs. Hælen er 8,5cm, men der er et plateau på 2cm, så for mig føles disse nærmest ikke som at have hæle på. De er virkelig lækre og et fantastisk godt køb til prisen på kun 669 kr.!! Jeg synes de styles bedst ligesom på billedet med et par tight jeans, der er så korte, at man kan se kanten. Det er i hvert fald min bedste løsning indtil det bliver for koldt. Er du lige så solgt, kan du her kigger nærmere på dem. De findes i flere farver.

I midten springer vi til et par ægte designersko. Et par ankelstøvler fra SeeByChloe, et absolut topmærke, som også koster lidt penge. Disse støvler koster lige nu 2895 kr., men de er stilfulde og charmerende. De skiller sig ud og har klasse. Ingen vil være i tvivl om, at det er et par kvalitetsstøvler du har på. Stylemæssigt ser jeg dem bedst til en sort kjole, der i længden går til lidt under knæene, men mulighederne er mange. Hælhøjden er 9,5cm og plateauet hele 4cm, men de er ikke tunge. Hvis du tør, så klik her og kig nærmere på dem.

Til højre faldt jeg over endnu et par i samme kategori, nemlig de korte støvler med kilehæl. Disse er fra det billigere brand Divine Factory og spritnye til denne sæson. Det er så klassisk som det næsten kan blive. Sorte støvler med sort kilehæl, der måler 9cm og her er ingen plateau foran. Jeg synes de er fine og super til både hverdag og fest. De kan tone et outfit ned, men de kan modsat også give dit hverdagsoutfit et ekstra pift. Til prisen på 549 kr. er det her et godt køb. Damer – de findes lige her.

Du har nu fået et par bud på de lange støvler med kilehæl og de kortere, men jeg synes også, der er noget over et par af de mere rå, så dem skal du heller ikke snydes for.

støvler med kilehæl vintervarme støvler med kilehæl

Vil du se rå ud med dine kilehæle?

Disse støvler fra Mustang er en spændende sag. De har et meget råt look, med mange fine detalje. Den skrå lynlås synes jeg er rigtig spændende og anderledes, ligesom jeg godt kan lide remmene rundt om anklen, Selve hælen er kun 7,5cm, hvilket betyder, at det er en støvle, der egner sig fint til hverdagsbrug. De fås både i lysegrå, mørkegrå og brun farve. Her er den vist i mørk grå. Desuden kan den løsnes i skaftet, så vidden kan udvides. Jeg synes det er en rigtig fin støvle til hverdagsbrug. Find støvlerne her

Topkvalitet og design – så er de også varme

Til højre er et lækkert fra topdesignet Aquaitalia. Vil du se lækker ud og samtidig holde varmen, så disse boots det helt rigtige valg. De har solid foring. Hælen er kun 8 cm høj og der findes endda et plateau på 2 cm. Det er altså lækkerhed med jordbær på. Hvis du har budgettet til det, så er det altså god kvalitet og design du får her. De holder mange år. Kig nærmere på støvlerne her

Find flere støvler med kilehæl her


 Hvilke er dine favoritter? Udvalget er stort, men jeg har delt mine favoritter med dig og så må du gerne dele dine tanker herunder. Rigtig god shopping 🙂

Søger du andet, så kig efter de lange sorte støvler eller de brune støvler.

Støvler med kilehæl
6 (100%) 2 votes

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial