Designer Stiletter

Sandaler med kilehæl 2016

Sandaler med kilehæl 2016

Der er nogle ting, der aldrig går af mode og så længe jeg kan huske har sandaler med kilehæl været et hit og noget både unge og mere modne kvinder er hoppet i lige så snart vejret viser bare en smule barmhjertighed. Når april eller maj viser sig fra sin bedste side, kan de åbne sandaler vises frem i forårets solskin… og så holder de hele sommeren.

Hvorfor er kilehæle så populære? Svaret skal nok findes i, at mange kvinder gerne vil høje hæle, da der ligger så meget kvindelighed i dem. Kilehælene er dog betydelig lettere at gå i og særligt over en længere tidsperiode. De giver en meget større support end en tynd stilethæl, da de støtter under hele foden. Det tror jeg, Amalie, er den primære årsag.

Sandaler med kilehæl er dermed muligheden for at få nogle ekstra centimeter i højden, men på en behagelig og alligevel elegant måde. Sådanne sandaler har rigtig mange anvendelsesmuligheder, da de fungerer både til de casual outfits, men også de mere festlige lejligheder. De matcher både den lange sommerkjole og jeans – de er meget alsidige.

Vi har gennemsøgt markedet og fundet de 10 lækreste sandaler med kilehæl her i 2016. Vi kommer til at gennemgå forskellige kategorier, så du kan finde det par, som matcher dine ønsker, din stil og din pengepung.

Husk at Designer Stiletter tilbyder, at du kan søge efter dine stiletter, støvler og alt, der har en hæl på ét og samme sted. Du behøver altså ikke søge alle de forskellige onlineshops igennem, da vi har samlet det hele samme sted med masser af søgemuligheder. Start din søgning her.

sandaler med kilehæl 2016 michael korshugo boss sandaler med kilehælkilehæl sandaler sort

Smuk sandal med kilehæl til enhver lejlighed

Vi starter med par som er meget forskellige i måden de viser kilehælen på. Til venstre er et helt fantastisk par fra Michael Kors, som er vores absolutte favorit i år. De er i farven beige, der er så nem at sætte sammen med dit tøj. Vi elsker kilehælen er i træ og så er materialerne bare i orden – topkvalitet. Personligt kan jeg godt lide, at remmene på skoen er tykke og solide. Det giver et mere råt look. Hælen gør dig 11cm højere, men de vil kun føles som 8cm, da der er et rimelig højt plateau forrest. Prisen er yderst attraktiv – 1395 kr. Kvalitet og design taget i betragtning er det helt rimeligt. Find sandalerne her og køb før din veninde.

shop the look michael kors michael kors sandaler 2016

Vi har givet dig to bud på, hvordan de kunne matches herunder. Klik på billederne for at se nærmere.

 

 

 

 

Top lækker sandal med kilehæl fra berømt designer

I midten ovenfor har vi de smukke navyblå sandaler fra Hugo Boss. Her er der tale om et ægte par designer stiletter. Top design og top kvalitet = Hugo Boss. Mange tror at Hugo Boss primært henvender sig til mænd, men de laver virkelig meget lækkert til kvinder også. På kilehælen har du et slangeskindslook i samme farve. I øvrigt fås sandalerne også i brun. Hælhøjden er “kun” 8,5cm, selvom de ser meget højere ud. Prøv at forkæl dig selv med et par sandaler fra øverste hylde. Her kan du se nærmere på sandalerne.

Sorte sandaler med plateau

Til højre ovenfor har vi taget et par med fra den billigere ende. Brandet er XTI, som er fin kvalitet til prisen. Det er et helt sort par og det specielle ved dette par fremfor de to andre, er at kilehælen rent faktisk er skjult, forstået på den måde, at hælen går i et med resten af skoen. Det er lavet rigtig fint her. Hælhøjden er 10,5cm og plateauet foran 3,5cm. De tynde og fine remme, vil pryde dine tæer og ankel smukt. Fald ikke ned af stolen når du hører prisen, men kun 399 kr. skal du i skrivende stund af med for denne perle. Bliv lækker med de sorte sandaler.

sandal med kilehæl tommy hilfigerhvide wedges michael korsbilli bi sandaler med kilehæl brun
Find flere sandaler med kilehæl her.
Så er turen kommet til en anden slags kilehæle. Mange forbinder denne type med ordet wedges, som egentlig bare betyder kilehæl, men for nemhedens skyld er det også den betegnelse vi vil bruge her.

Espadrillos med kilehæl – fås i sort og mørkeblå

Til venstre har vi det yndige par fra Tommy Hilfiger. Det amerikanske brand har designet rigtig fint her. Virkelig en simpel og feminin wedge, der appellerer bredt. Hæl måler 9,5cm og plateau 2,5cm. De er yderst komfortable at gå i – jeg har selv købt dem til denne sommer. En meget fin detalje er, at stoffet foran samles elegant i en sløjfe. Det giver et ekstra touch. Prisen er kun 699 kr. og det synes jeg er meget billigt i forhold til hvad du får. Gør et super godt køb her.

Hvide wedges fra Michael Kors

I midten er det igen Michae Kors, der er på spil. Et par hvide sandaler med kilehæl kan være en god ting at have i sin samling, da sommeren ofte byder på friske og lyse farver. I modsætning til parret fra Hilfiger har Kors valgt at lave syningerne vandret på kilehælen fremfor at følge svangen. De får mange gode ord med på vejen fra folk, der har prøvet dem og vi ved alle at Michael Kors er lig med kvalitet. Hæl og plateau måler her henholdsvis 9,5 og 3 cm. Her skal du klikke for at se nærmere på sandalerne.

Billi Bi sandaler med kilehæl – virkelig flotte!

Til højre tager vi turen til Danmark og populære Billi Bi, der absolut er garant for kvalitet i alt hvad de laver. De har her formået at lave en fantastisk lækker og topmoderne sag. Disse Billi Bi wedges må også være blandt mine absolutte favoritter. På én og samme tid formår sandalerne er være feminine og klassiske, men alligevel skiller de sig markant ud. Jeg synes farven er fed og sjov detalje med velcroluk så slingback remmen om anklen. De er lidt højere end de andre med en 11cm hæl. Plateauet foran er 3cm. Jeg tror snart de bliver revet ned af hylderne. Køb de smukke Billi Bi sandaler her.

Mangler du inspiration til hvordan du styler dine sandaler med kilehæl, så gør vores amerikanske bloggerveninde, Keyleigh Noelle, et godt job med at hjælpe dig. Se gode tips i videoen her.

Der findes også de kilehæle, som har det her kort-look. Hælen ser ganske enkelt ud til at være lavet af kork. Det er ikke tilfældet – det er kunststof, men looket er det samme. De kan være yderst charmerende og jeg har her fundet 3 rigtige flotte modeller.

kilehæle sandaler guess 2016nude sandaler med kilehælsandaler med kilehæl sølv med plateau

Høje kilehæl sandaler fra Guess – så sexede!

Til venstre ses sandaler fra Guess. Meget, meget feminine. Der er ikke brugt meget stof, men designet er utrolig smukt. Meget af din fod vil være synlig og det er rigtig sexet. Vi har blandt også taget dette par, på grund af bindebåndene, som skal holde sandalen fast til din fod. Der er bare et eller andet charmerende over et bånd der smyger sig op og benet. Dette par er en ren sexbombe. Jeg synes dette par passer perfekt til den udfordrende type, som vil vise klasse og elegance. Det er fra deres netop udsendte kollektion. Klik her og kig nærmere på sexbomben.

Bedste køb til prisen, ægte sommersko med kilehæl

I midten får du mit bud bud på et “BEST BUY”. Prisen er kun 399 kr.!!! Designeren er italienske Laura Baigiotti. En designer vi her på siden elsker og jeg er faldet pladask for disse sandaler. Der er mange ting jeg elsker ved dem, jeg nævner dem i flæng: overgangen mellem kork og sort, de små fine huller i det fine læder, sløjfen foran samt signaturen for Laura Biagiotti, nemlig vedhænget med “LB”, der hænger ned fra ankelremmen. Hælhøjden er 9,5cm. Plateauet 2,5cm. Jeg er solgt. 399 kr. er prisen – jeg nævner det bare igen. Find sandalerne her.

Festlige sølv wedges

Til højre bliver vi hos Biagiotti. Her skruer hun op for det sexede. Farven er sølv, hvilket skriger på fest. Skoen er højere, hælen måler 13,5cm og plateauet 4,5cm, så de gør dig en del højere. Jeg er sikker på, at mange andre end mig kunne finde på at hoppe i dem til en bytur til sommer. Prisen er igen lav – 449 kr. Find dem her – de fås også i guld.

Find flere sandaler med kilehæl her.

sandaler med plateau bruno premiplateausandaler

Til sidst skal du ikke snydes for at fint alternativ til de høje sandaler. Du kan nemlig også se smart ud med et par plateausandaler, som vi har fundet to smukke eksempler på her.

Til venstre har vi den franske designer Bruno Premi, som har lavet en super nice sandal. Han har taget en gammel klassiker og gjort den åben og moderne. Virkelig charmerende sandal med plateau. Rent faktisk er hælen 2cm højere end plateauet foran, men det mærker du på ingen måde. Virkelig fedt alternativ til de høje kilehæle. Yndig plateau sandal – find dem her.

Til højre har vi igen Michael Kors, som har lavet denne lækre sandal. Fedt er det med guldfarven og skal du hurtigt på farten eller gå langt er det jo det perfekte alternativ. Disse sandaler fås i flere farver. Sandaler med plateau fra Michael Kors.

Når vi nu har valgt så mange par fra Michael Kors, så skal du heller ikke snydes for et link direkte til hans hjemmeside.

11 smukke sandaler med kilehæl til sommeren 2016. Vi håber du kan bruge guiden og snart ses igen.

Sandaler med kilehæl 2016
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial