Designer Stiletter

Samarbejdspartnere – webshops i Danmark

Bedste webshops i Danmark og udlandet:

Designer-stiletter.dk samarbejder med mange webshops, både i Danmark og i udlandet for at finde de bedste priser og det største udvalg at lave inspiration ud fra.

Husk at du ikke kan handle direkte med os, men bruge os til at søge præcis efter dit næste køb inden for alt med hæl – lige fra sandalerne til brylluppet til støvlerne til jobbet i den kolde tid.

Herunder har vi listet op, hvem vi samler information og inspiration fra. Du kan altid klikke direkte på linket herunder for at se nærmere på udvalget hos netop din yndlingswebshop, men du kan også lave en søgning direkte i vores søgemaskine, som samler produkter fra en masse webshops og viser dig tilbud osv. Den finder du under “shop”. Ellers har vi en masse blogindlæg som inspiration. Den finder du under menupunktet “blog”.

Vores samarbejdspartnere i DK:

Zalando

Zalando.dk

Kæmpe onlineforhandler af utallige mærker, lige fra de helt billige til mange dyre designere. De har rigtig mange gode brands i mellemste prisleje (800-2000 kr.), som holder meget høj kvalitet. De holder til i Tyskland, hvor de også sender pakker fra, men du modtager hurtigt dine forsendelser og der er altid gratis fragt og retur, hvilket er ret unikt og rigtig god service. Rigtig god hjemmeside med gode søgemuligheder har de også. Topkarakter herfra.

sarenza

Sarenza.dk

Stor onlineforhandler med ret stort udvalg. Inden for stiletverdenen har de op mod 3000 produkter, hvilket er ganske pænt. De har mange mindre kendte mærker, men som holder fornuftig kvalitet. Priserne svinger fra det helt billige til dyre designermærker, som fx. Fred Marzo og L.K. Bennett. Altid gratis fragt og retur. De er hurtige og altid stabile med leveringen. Hjemmesiden er overskuelig og har gode søgemuligheder. En undervurderet forhandler.

stylepit

Stylepit.dk

Dansk onlineforhandler under Bestseller-koncernen. De er knap så stærke indenfor høje hæle, som på andre områder, som fx kjoler. Udvalget er derfor ikke det største og ligger i den lave ende af prisskalaen (200-1200 kr.), men de har nogle spændende brands, som fx Lola Ramona og Windsor Smith. Gratis fragt ved køb for over 499kr. og returnering er nemt, men ikke gratis. Man kan af og til gøre et kup.

miinto

Miinto.dk

Danske Miinto.dk er en portal, der samler over 40 fysiske butikkers udvalg online. Udvalget svinger derfor en del, men man kan ofte være heldig at gøre et godt køb. Omkring høje hæle – så er det ikke det største udvalg der er. Det er helt klart tøj, der Miinto’s største force. Der findes dog alligevel godt udvalg. Altid gratis fragt og retur. Hjemmesiden er fornuftig, men søgemuligheder kunne være bedre. Du kan være heldig at spotte et tilbud.

boozt

Boozt.com

Ikke så stort udvalg som Zalando, Brandos og Sarenza, men flot hjemmeside med god brugervenlighed. Gratis levering ved køb over 499kr. og altid gratis retur. Faktisk nogle gode brands de fører med hovedvægt på de skandinaviske. Nogle af deres topnavne er Hugo Boss og Ralph Lauren. En rigtig fin onlineforhandler.

brandos

Brandos.dk

Nordens største onlineforhandler af sko. De handler udelukkende med sko og har et kæmpe udvalg – indenfor høje hæle har de tæt 5000 produkter, hvilket er flest af alle. Udvalget svinger fra det helt lave prisleje til rigtig dyre brands. Hjemmesiden synes vi kunne være bedre, søgemulighederne er der, men kunne være mere overskuelige. Der er fri fragt og retur. Alt i alt et super godt sted at handle sko.

nelly

Nelly.com

Nelly har ry for at være et sted med billige ting, men det er ikke sandheden. De har faktisk et super godt og størrelsesmæssigt fornuftigt udvalg indenfor stiletter. De har deres eget brand NLY i den billigere ende, hvor man kan gøre nogle gode køb, men også mange andre dyrere designere. Fri fragt ved køb over 199kr. og retur koster 39kr. Hjemmesiden er  pæn og brugervenlig. Godt sted at handle.

Bedste webhops i Danmark

Spartoo.dk

Måske knap så kendt onlineforhandler, som dog er stor. Rigtig fint udvalg i alle prisniveauer. De har faktisk rigtig mange spændende produkter i den dyrere ende med masser upcoming topbrands, fx. Bourne fra England og mere etablerede topdesignere som Casadei, der tilhører den absolutte verdenselite. Hjemmesiden er flot og overskuelig. Bl.a. har de også en særskilt afdeling med luksusbrands. Gratis levering ved køb over 300kr. og fri retur. Topkarakter herfra.

Der kommer flere af de bedste webshops i Danmark og bl.a. USA.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial