Designer Stiletter

Nytårskjoler 2016 – smuk til nytår

Nytårskjoler 2016 – find den her!

Årets helt store aften – nytårsaften! Det er noget særligt, det er én stor fest, hvor alle, ung som ældre fejrer hinanden, året der er gået og fester sig ind i et helt nyt år.

Denne dag kræver også noget særlig påklædning – vi kommer ikke udenom, at denne dag kræver en kjole. Hvilken kjole det så skal være kan jo så diskuteres, men lad se nærmere på det.

Tre nøgleord popper op i mit hoved – nemlig elegance, forførende og fræk. Kan du ramme det, så vil du afgjort blive aftenens dronning. Personligt synes jeg ikke, at nytårskjoler og gallakjoler hænger sammen, derfor er det ikke de fyldige og lange kjoler, der er i mit søgelys til denne aften.

Længden kan både være knælang, men også lårkort – det afhænger helt af kjolens facon og stil. Trenden i år peger i retning af forholdsvis korte kjoler. Vi har dog fundet noget helt forskelligt til jer. Man skal jo huske på, at selvom kjolen skal være smuk at se, skal den også sidde godt og være en medspiller hele aftenen.

Farvetrenden i år er igen guld og sølv, men årets dominerende farve (også til borddækningen) er beige eller cremefarve og kobber.

Vi har valgt at sætte et par stiletter til hver kjole, for at give et bud på et helhedsoutfit til nytåret 2016.

Find flere flotte nytårskjoler 2016 her

Nytårskjole i kobber – masser af stil og glimmer

nytårskjole 2016 lækker og elegant
button

stiletter til nytår 2016

button

Denne smukke kjole har farven camel, selvom den godt kan se kobber eller bronze ud på billedet. En rigtig fed farve, der netop i år er noget af det hotteste. Lækkert som stoffet indeholder noget shine og glimmer. Når du bevæger dig på dansegulvet vil kjolen være helt levende. En meget elegant og flot nytårskjole, som ligger i toppen af vores bud i år. En på mange måder helt enkelt nytårskjole med dækkede skuldre og 3/4 lange ærmer.

Vi har valgt at sætte et par sorte stiletter til. et par virkelig charmerende sandaler, der på mange måder passer perfekt til kjolen, da de også er lidt lukkede. Til gengæld har de et flot og lækkert design og også vigtigt – så sidder de godt på foden. En lækker sandal med 11cm hæl. Så er de tilmed billige – kun 399 kr.

Sorte nytårskjoler 2016 er ikke yt

sorte nytårskjoler 2016

button

sorte stiletter til nytår 2016

button

Er sort kedeligt? Svaret er nej, det behøver det på ingen måder være. Her har vi fundet en fantastisk yndig kjole, som oser langt væk af elegance. Det er en blondekjole, som er rigtig populært netop nu. Der hersker ingen tvivl om, at blonderne giver noget frækhed over kjolen, som i sig selv en enkel og elegant. Det er virkelig et smukt valg!

Vi vælger et par sorte pumps til med en stilethæl. Det er en helt klassisk sko, som alle kvinder bør eje og som du kan anvende til alt. Det er et par sko, du vil have glæde af mange år frem. Det er Michael Kors, der står bag, så det er topkvalitet vi har med at gøre. Prisen er ikke billig, men til gengæld har du stiletter til mange års brug – kun 1195 kr. Jeg er så vild med dette outfit.

Smart nytårskjole 2016 i lyserød

lyserød nytårskjole 2016

button

højhælede sandaler til nytår 2016 steve madden

button

Efter to kjoler, der sidder tight til kroppen, har jeg fundet denne smukke sag, som har lange ærmer, dækker skuldrene og har en rund udskæring, men som falder løst. Kjolen er ret kort og falder løst ned. Det er en rigtig charmerende nytårskjole 2016. Farven i abrikos eller lyserød er super sød og giver et uskyldigt look.

Vi har været en tur i den nye kollektion fra Steve Madden og fundet de rigtig flotte sandaler til. Der er ikke mange remme henover foden, de er helt enkle, hvilket jeg synes er meget charmerende. Prisen er til at overkomme – 649 kr. i skrivende stund.

Find flere flotte nytårskjoler 2016 her

kjole med blonder i hvid - nytår 2016

button

stiletter til nytår 2016 sølv

button

Mit sidste bud er igen med blonder, men igen – det er trenden, så hvorfor ikke hoppe ud i det. Her kombinerer du to af årets trends, blonder og cremefarven. Virkelig smukt som skuldrene er blottet. Kjolen fås også i sort, men jeg synes cremefarven holder.

Jeg sætter et par yndige sandaler til i sølv. De er fra Topshop og har lidt glitter effekt i sig. En rigtig party stilet. Dem kan du erhverve dig for kun 449kr.

Jeg håber du har fundet noget inspiration til du skal ud og gøre nytårsaften 2016/2017 til en fantastisk festdag. Jeg glæder mig og ønsker jer alle et rigtig godt nytår!

Kjoler og stiletter på denne side er fundet i samarbejde med danske online-mode.dk og Zalando.dk

Nytårskjoler 2016 – smuk til nytår
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial