Designer Stiletter

Lange sorte støvler med hæl gør dig lækker hele vinteren!

Husk at kigge i vores shop i menuen ovenfor. Har kan du søge efter dit næste par støvler.

Senest opdateret til efteråret 2016

Lange sorte støvler:

Tendensen det kommende efterår og vinter er ganske klar i støvleverdenen. De lange sorte støvler går heller ikke denne gang af mode. De er kommet i handlen fra de forskellige designere og der er meget godt – uha man kan bruge mange penge. Den klare tendens er, at de langskaftede støvler vinder frem. Hvor de korte støvler og ankelstøvler i flere år har domineret, så ser det ud til at et stilskifte sker dette efterår. Faktisk er der en lille tegning til at overknee støvler fortsat vinder frem og igen i år vil ses en del på gaderne.

Man kan sige at de lange sorte støvler jo er en form for sikkert valg, da de er neutrale i farven og nemme at kombinere med meget forskelligt tøj, men det betyder ikke, at man ikke kan finde nogle super smukke og elegante støvler. Prismæssigt er det jo alment kendt, at støvler ligger højere i pris end sko og det er jo naturligt nok, når der nu bliver brugt væsentlig mere materiale. Til gengæld bør et par også kunne holde et par sæsoner, både materialemæssigt og stilmæssigt.

Se flere lange sorte støvler med hæl her

Noget der også er gennemgående er plateaustøvler, som er dominerende på markedet og det kan der også være god idé i(i vores øjne), da det alt andet lige gør det lettere at gå i dem 🙂

Vi er gået på jagt efter de modeller, der er gået i hjertet på os. Hold nu op hvor er det svært at vælge mellem de mange smukke par. Her er vores udvalgte:

lange sorte støvler i ruskindlange sorte støvler med hælplateau støvler med hæl sorte

Lange sorte støvler med bred hæl

Til venstre har vi de første lange sorte støvler, som er fra Lamica. Denne dygtige italienske designer fra Toscana har lavet en smuk og rigtig flot vinterstøvle med en behagelig bred hæl. Lamica er kendt for at lave fodtøj til den yngre generation, men her har de ramt helt bredt. Fantastisk tidsløst design. Hælen måler kun 6,5cm, så der bør ingen problemer være med at have dem på hele dagen. De er rimelig langskaftede med 38cm. Bemærk hvor bløde og behagelig de fremstår. Det oser langt væk af kvalitet og ekstravagance. Vi synes det er et super godt køb for kun 1185 kr. Skynd dig for de her bliver revet væk. No doubt! FInd de smukke støvler her.

Lækre sorte støvler af høj kvalitet

I midten har noget i samme stil, men vi er vilde med det design støvlerne har. Fra et brand, der ikke er så kendt endnu på vores breddegrader, nemlig Perlato fra Portugal. De ligger i midten af prisklasserne, og har faktisk mere end 30 år på bagen, men er primært kendt i Sydeuropa. Meget sexet tragtformet 8,5cm høj hæl og rund snude. De fås både i sort og mørkerød, begge er utroligt smukke. Læderet fremstår shiny på de sorte og ruskindslignende på de røde. Jeg(Natasha) har allerede købt et par og de er faktisk utrolig behagelige. Gør et kup og køb de smukke støvler her.

Ren klasse – smukke sorte støvler med plateau

Til højre har et par sorte støvler fra Bruno Premi, som måske mere er til det moderne og lidt rå og vildere look. De udstråler mere power end gennemsnittet, men alligevel er de fantastisk elegante og smarte. De er lavet 100% af ægte læder og har lynlås hele vejen op indvendigt. Hælen er er rimelig tyk og 10,5cm høj, men det bliver hjulpet af et plateau foran på 3cm. Jeg synes de kan bruges både til hverdag og fest. God kvalitet og smukt design koster lidt mere, men de er stadig til at komme i nærheden af – 1695 kr. Kvalitet fornægter sig ikke. Se nærmere her!

Se flere lange sorte støvler med hæl her

lange sorte støvler med høj hælralph lauren støvler sortesmukke sorte høje støvler mai piu senza

Lange støvler med høj hæl fra topbrand.

Til venstre har vi et par rå og sexede støvler fra Duné’s nyeste kollektion. Her er der tale om et brand med god værdi for pengene. Her er designet helt i top. Hælen måler 10cm, men kvaliteten gør dem lette at gå i, trods den tynde hæl. Materialet er ægte læder. Detaljerne i syningerne giver et flot mønster og lækker overgang i læderet. Lige nu ligger prisen på 1595 kr., hvilket jeg vil mene er et scoop. Gør et kup før de er væk. Her har du muligheden for et ægte par designerstøvler – bare til billige penge. Find de sexede støvler her.

Højhælede sorte støvler – Wauw..!!

I midten er vi hos altid lækre Ralph Lauren. Det de foretager sig bliver ofte bare til guld og jeg synes i den grad, at de igen har ramt plet med disse støvler fra deres nyeste kollektion. Man behøver ikke en mega høj hæl for at gøre en støvle smuk og indbydende. Ralph Lauren har efter vores mening lavet rigtig smuk og yderst behagelig boot. En rund snude og en fin hæl gør helt sikkert, at vi her har det mest komfortable par. Hælhøjden er også “kun” 8,5 cm. Disse støvler er et sikkert valg – de går aldrig af mode og er så nemme at sætte sammen med tøj. 1895kr for et par kvalitetsstøvler er ingenting – køb her!

Sorte støvler med høj hæl, men knap så højt skafte

Til sidst(højre) har du et par støvler i ægte læder, der har et noget kortere skafte. Det er ikke ankelstøvler. Italienske Mai Piu Senza laver bare designs, der er så feminine, at de passer godt til de italienske kvinder, men vi danskere bør altså hoppe med på bølgen. Du vil kunne bruge disse boots i mange år frem, både til hverdag og fest. Så er der bare et eller andet smukt og frækt ved frynserne. Det giver et lækkert spil. Hælhøjden er på 11,5cm, men der er et skjult plateau forrest på 1,5cm. Forestil disse støvler til leggings og en oversized bluse – helt fantastisk. Prisen i skrivende stund ligger på 1195 kr. Slå hellere til nu. De fås også i bordeauxrød. Bliver det smukkere? Klik her fo at se nærmere på støvlerne.

Se flere lange sorte støvler med hæl her

kendall and kylie støvler sortesorte støvler med hæl patrizia pepebillige sorte støvler med hæl

Kendall And Kylie støvler – super sexede

Til venstre har vi de unge piger Kendall And Kylie for første gang med hos DesignerStiletter.dk. Vi kender jo alle de to tøser fra serien om “The Kardashians” og de er jo vældig populære i USA. De har nu lavet deres egen kollektion af sko og støvler og vi synes faktisk de har sluppet fra disse boots. Flotte, charmerende høje boots med tynd hæl på 10cm. Materialet er blødt imiteret læder og støvlerne har lynlås indvendigt. De har en fed deltalje med små bånd hele vejen op bag på læggen – disse er kun til pynt og uden funktion, men dog en fin designdetalje. Ikke overraskende er de utrolig populære og har solgt godt allerede. Ta’ selv og kig nærmere her. Det kunne være noget for dig!

Designer støvler med hæl – lækker hæl

I midten går vi fra kendisser til en absolut topdesigner, nemlig spanske Patrizia Pepe. Hun laver dyre sko, men de er også super fede og vildt lækre i kvaliteten. Disse støvler har velourlæder på ydersiden og en rund snude med god plads til tæerne. Hælen bærer designet på disse støvler med den anderledes udformning. Højden er 8,5cm. Det er bare kvalitet og lækkert design fra inderst til yderst. Prøv at se nærmere på støvlerne fra Patrizia Pepe her.

Billige sorte støvler i tidsløst design

Det sidste par vi har valgt i denne omgang er et billigere par fra brandet S-Oliver. Dem vi kender, der har prøvet støvler derfra har været meget tilfreds med kvaliteten, trods prisniveauet. Disse støvler står normalt til 799 kr.(billigt), men i skrivende stund er de på tilbud til 519 kr. De er helt tidsløse i deres design. Super charmerede. Fin fin detalje med spændet omkring anklen. Læs mere om støvlerne her. Det er et super køb til tilbudsprisen.

Lange sorte støvler med hæl – jamen kan man blive andet end forelsket? 🙂 For en god ordens skyld lægger vi lige et link til Ralph Laurens officielle hjemmeside.

Se også vores andre indlæg om støvler:

Der findes endnu flere spændende og inspirerende indlæg. Kig rundt på siden.

Fra vores amerikanske veninde Wendy får du også nogle gode bud på, hvordan du sætter outfits sammen med dine lange sorte støvler – med eller uden hæl.

Sorte støvler kan så mange ting. Det må du ikke snyde dig selv for. Jeg tænkter egentlig tit: “Hvorfor sort?”, men det er bare så anvendeligt og nemt at matche til alt. Derfor er sorte støvler noget enhver kvinde bør eje, om du er til hæle eller ej. Rigtig god støvlesæson derude !

Lange sorte støvler med hæl gør dig lækker hele vinteren!
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial