Designer Stiletter

Konfirmationssko 2017

Konfirmationssko 2017

En af de helt store dage i dit liv som du altid vil huske er din konfirmation. Det er dagen, hvor du bliver fejret af din familie og venner – dagen hvor DU er i centrum. Der er selvfølgelig rigtig mange måder at gøre det på, nogle er til stor fest, andre til den intime middag og nogen ønsker måske slet ikke at gøre noget ud af det. Vi synes det er en stor dag og vi ønsker at gøre noget ud af det. Derfor har vi som vi plejer kigget nærmere på, hvilke konfirmationssko 2017, der er de hotteste i år og som fuldender dit flotte outfit på din store dag.

Noget af det første du skal gøre op med dig selv i forhold til dine sko til konfirmation er om de skal have hæl eller ej. Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi altid vil være fortalere på stiletter til din konfirmation, men vi ved også, at for nogen vil det ikke være det bedste valg, da I ikke er rutinerede nok.

Man kan altid gøre det, at man træner i at gå i høje hæle, som vi guider dig til her. Man kan også starte med høje hæle i kirken og så senere til festen hoppe i et par ballerinaer, hvis fødderne bliver for trætte. Det er der mange der gør, også voksne. Der er ingen tvivl om, at høje hæle vil gøre dig endnu smukkere og give dig en flottere udstråling. Rent fysiologisk er der intet, der siger at piger i din alder ikke må gå i høje hæle. Det handler om øvelse.

Vi har kigget mange par igennem og fundet nogle vi synes er de flotteste indenfor forskellige kategorier. Du finder både kilehæle, stiletter, ballarinaer og mange flere. Kig bare nærmere på det hele herunder.

Hvis du vil se endnu flere hvide stiletter, har vi et indlæg om netop hvide stiletter, som kan bruges til mange andre ting end konfirmation.

Hvide konfirmationssko med hæl

hvide konfirmationssko 2016konfirmationssko 2017 hvide

Hvide sko med hæl

Til venstre har vi et par stiletter fra Pier One, som nok er noget af det mest klassiske du kan få. En helt simpel pump i en lidt mørkere hvid farve med en hæl på 8,5cm. Denne højde er noget alle nemt kan træne sig op til. De er rigtig komfortable og der er god plads til tæerne, da snuden er rund. Hælen sidder tilmed en smule “inde under skoen”, hvorfor du har ekstra support. En rigtig sød konfirmationssko med hæl til dig, der vil have det klassiske look. Kun 499kr. for disse charmerende pumps.

Hvide konfirmationssko med hæl og sjov detalje

Stiletterne til højre er ligeledes fra Pier One. Ægte læder og god pasform. Også her er fronten rund, så der er god plads til tæerne. Hælen måler “kun” 7,5cm, En sød lille detalje ser du bagpå, hvor skoen er forsynet med en lille rem, som mest er til pynt, men hvis du svupper lidt i dem, kan de lige spændes et hak og så sidder de perfekt. Du kan også se på billedet at skoen ikke svajer så meget som parret fra Pier One, hvorfor de er lidt lettere at gå i, en god højde for mange ikke så erfarne i høje hæle. Igen en simpel hvid stilet, der er rigtig smuk. Hvide stiletter i god kvalitet – find dem her.

hvide konfirmations sko 2017 peep toebillige konfirmationssko 2017 med hæl

Peeptoe stiletter i hvid fra Paradox

Fra de helt klassiske til de klassiske med et twist. Til venstre ser du et par fra engelske Paradox, De er blødt satinstof på udvendig side og har en åben tå forrest – en såkaldt peeptoe. Den fedeste detalje er dog de funklende sten, der findes foran på skoen. De funkler i lyset. Det gør dem i vores øjne til en rigtig prinsessesko. De måler 8cm. En fantastisk flot konfirmationssko 2017. De fås til en meget fair pris i forhold til kvaliteten. 889 kr. lige nu. Dette kunne blive dine konfirmationssko 2017.

Konfirmations sko – hvide med hæl

Det sidste par af de helt klassiske hvide konfirmationssko er fra Menbur, som har specialiseret sig i at lave stiletter til konfirmation og bryllup. Det kan man godt se – de er dygtige til design. Den tynde stilethæl måler 8,5cm og skoen er spids. De er forsynet med blødt satinstof udvendigt, der giver elegance og en ynde, der lige giver det sidste til dit feminine look. Dem her er vi vilde med, særligt pga. det lidt særlige cut skoene har og de fine linjer, der løber i stoffet langs foden og hen over tæerne. Skynd dig at få fat i dem før din veninde. Find stiletterne her.

Find flere konfirmationssko 2017 med hæl her 

Konfirmationssko med bred hæl

hvide konfirmationssko med bred hælbeige konfirmationssko 2017

En anden stil man kan kaste sig over er de brede hæle. Det kan være meget smart, da de giver en væsentlig større støtte under foden og dermed giver en bedre balance. Man kan få mange flotte stiletter med bred hæl. Vi har fundet to par her. De er fra topbrandet Josephine, som normalt ligger i den dyre ende af prisskalaen. Lige nu kan du få halv pris på de smukke stiletter. Hælhøjden er 9,5cm. Lige nu er prisen gået fra 2200 til 1095 kr. Læg mærke til det stilfulde pelslook skoene har, rigtig charmerende. Så skynd dig at gøre et scoop.

Til højre har vi det mere kendte brand Topshop, som har lavet et trendy par her. Materialet er ægte læder hele vejen igennem og lavet med et shiny look. Det er rigtig feminint og sexet. Lækre slingbacks med en sjov og anderledes hælform. Vi er forelskede i dem. Super charmerende. Hælhøjden er 9cm. Vi vil vædde på, at du kan have disse stiletter på hele aftenen/dagen. Lige nu er der også rabat på dem. Kun 489 kr.

Hvide konfirmations sko med lille hæl

For dem der ikke er til alt for høje hæle, men alligevel gerne vil have en lille hæl for at fuldende det feminine look, så har vi også fundet nogle rigtig flotte bud til jer her.

lola ramona stiletter hvide med bred hælkonfirmationssko med kilehæl 2017

Konfirmationssko med bred hæl

Lola Ramona står for disse rigtig yndige pumps. En super flot konfirmationssko, som alle vil kunne bære med ynde. Hælen er bred og måler 6,5cm i højden. Denne designer er i disse år uhyre populær. Det er altså også nogle fede styles, der kommer derfra. Snuden er rund og åben. Så er skoen er dekoreret med en nydelig sløjfe. Ydersiden er af ægte læder som føles meget behagelig, og så er de meget feminine. Yndige sko til konfirmation her.

Hvide konfirmationssko med kilehæl

Til højre har vi den klassiske espadrille og her har du muligheden for at købe en sko, som du også vil kunne bruge til alt muligt andet end din konfirmation, men som samtidig vil kunne matche de fleste konfikjoler. Det er rigtig feminint med bindebåndene, der løber op af benet. Et fantastisk godt køb til 549 kr. De er 8,5cm i højden, men der er også 2cm plateau foran. Find skoene lige her.

Find flere konfirmationssko 2017 med hæl her 

højhælede konfirmationssko 2017 hvidehøjhælede sandaler til konfirmation 2017 med hæl

Hvorfor ikke skille sig helt ud? Jamen det er da en rigtig god idé. Det handler om at være tilpas i det du har på. Både når vi snakker udseende og komfort. Vi har her fundet nogle par, som er fantastisk smukke og som måske matcher den ægte prinsesse, som samtidig signalerer power og selvtillid.

Konfirmationssko med høj hæl – wow!

Til venstre har topdesignet Evita. De er mega charmerende og går super godt til en hvid kjole. Det er en ganske simpel, enkel og helt klassisk pump med spids snude og ret høj hæl. Hælen er 10,5cm høj, så det kræver lidt træning at mestre disse stiletter. Det er ikke en umulig opgave – slet ikke, og når du kan, så er det SÅ smukt og yndefuldt. Disse sko vil fange alles blik. Få topkvalitet og topdesign med disse fantastiske pumps.

Prinsessesko til din eneste konfirmation i livet

Til højre er vi hoppet til sandalerne. Dette par er lavet af Miss KG, som prismæssigt ligger i mellemgruppen. Her får lov at vise din smukke fod, men tykkelsen på remmen over tæerne er bred, det giver god komfort og remmen omkring din ankel sikrer at skoene sidder tæt til din fod. Det er ægte prinsessesko det her. Så smukke. Detaljen med sløjfen bagpå er så fin. Hælen måler kun 8,5cm, så det bør ikke være et problem. Er du en ægte pige pige, så må disse sandaler være noget for dig! Prisen er attraktiv – kun 799kr. i skrivende stund. Køb nu.

Er du til ballarinaer? Så hjælper vi også dig

ballarinaer til konfirmationflade konfimationssko 2017 ballarina

Helt flade sko kan også være rigtig smukke. Husk på at ballarinaer kan bruges både festsko og skiftesko undervejs til festen. Det er der absolut intet galt med. Vi mener at både hvid og nude/beige kan være løsningen til den hvide kjole. Her finder du de hvide og her er de nude ballarinas.

Skal det være hvidt?

Svaret er meget klart – NEJ. Faktisk bliver det mere og mere almindeligt, at kjoler og sko er andre farver. Specielt på sko og stiletter er sølv og guld farverne meget in. Det er de også i år. Derfor har vi fundet 3 rigtig frække bud i disse farver. Det er 3 kvalitetsstiletter fra topdesignere. Henholdsvis Steve Madden, Buffalo og Pura Lopez.

konfirmationssko 2016 kobberguld stiletter til konfirmation 2017sølv stiletter til konfirmation

Steve Madden til venstre fås både i sølv, guld og kobber(som er vist her). Steve Madden sandalerne findes her.

Guld, slimmer og party fra Buffalo. Her finder du stiletterne i guld og glimmer.

Pura Lopez gør skodesign til en kunst. Vi mener hun er på højde med de allerstørste. Pura Lopez – kig nærmere på dem her.

Når du har brug for konfirmationssko, så har du også brug for konfirmationskjoler 2016 – her er vores guide.

Uanset hvilke konfirmationssko 2017 du er til, så håber vi, at du kunne bruge denne guide. Vi ønsker dig stort tillykke og håber du får et brag af en fest!

Piger – op på stiletterne 🙂 Det er vores mening, men hvis du ikke synes det er det rigtige for dig, så skal du heller ikke snydes for 3 fede sneakers, som også er en mulighed på den store dag. Enten til at matche kjolen hele dagen, men også som skiftesko undervejs, hvis de høje hæle bliver for meget. Vores 3 bud herunder er nogle af tidens absolut mest populære sneaks og det er der en grund til – de er pivflotte og komfortable.

sneakers til konfirmation 2017hvide sneakers til konfirmation 2017konfirmationssko 2017 sneakers adidas original

Til venstre: Nike Air Max Thea – rigtig populær!

I midten: Klassiske Reebok sneakers.

Til højre: Den velkendte Adidas Original.

Rigtig god konfirmation 2017 !

Konfirmationssko 2017
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial