Designer Stiletter

Konfirmationskjoler 2017 – klassisk eller ny trend?

Konfirmationskjoler 2017- hvid igen?

Den aller vigtigste ting på den store dag for os piger er naturligvis kjolen. Konfirmationskjoler 2017. Det skal der ikke stilles spørgsmål til, det er bare sådan det er. Præcis fordi vi ved, hvor vigtigt det er, har vi valgt at kigge nærmere på årets trend og generelt give masser af inspiration til jer piger derude.

Der har de senere år bredt sig en tendens til den traditionelle hvide konfirmationskjole bliver udfordret mere og mere af andre farve eller mixet med andre farver. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at en klassisk hvid konfirmationskjole kan være uhyre smuk og vi værner meget om traditionerne her på Designer-Stiletter.dk. Der er bare et eller andet rent og smukt over den hvide kjole.

Det er noget af en jungle at bevæge sig rundt i for at finde den rette kjole, der er virkelig mange på markedet og det kan være svært at finde lige præcis den kjole, der passer til din krop og din smag. Der er rigtig mange spillere, som appellerer direkte til konfirmander og har specialiseret sig indenfor området. De har dog haft en tendens til at tage sig rigtig godt betalt også. Vi har derfor valgt at gå udenom Lilly, Lykke Brudekjoler, Realsilk.dk for bare at nævne nogen. Vi har i stedet forsøgt at finde nogle billigere alternativer til disse kendte steder og der findes masser af andre muligheder. For at holde til nogle enkelte steder, valgte vi Zalando.dk, som har fri retur på alle forsendelser, og de danske sider Online-mode.dk og kvinde-univers.dk. Alle sider, der har god kvalitet og stort udvalg og samtidig rigtig god kundeservice.

Når du har fundet din konfirmationskjole, så skal du også have konfirmationssko, som vi også har en kæmpe guide til.

Det første vi kigger nærmere på er hvide konfirmationskjoler med blonder.

lange blonde konfirmationskjole 2017konfirmationskjoler med blonder 2017konfirmationskjoler 2016 med blonder

Tre hvide konfi kjoler (som det jo hedder) med blonder. Alle tre utrolig smukke og stilede.

Hvid blonde konfirmationskjole uden ærmer

Til venstre har vi blondekjolen uden ærmer, som også er en lang version. Ankellang er den faktisk. En virkelig smuk og stilfuld kjole, som må chokerer mange, når man ser prisen. Kun 499 kr. for denne skønhed, der vil gøre sig ekstra smukt på pigen med lidt højde og måske lidt længere ben end de fleste. Virkelig en flot udskæring også. Hvis du er til den lange kjole, så er dette virkelig et godt og samtidig billigt valg. Her kan du se nærmere på konfi kjolen.

Konfirmationskjole med blondeærmer

I midten har vi konfirmationskjolen med blondeærmer, der er super smuk. Det fungerer som en slags blondekant hele vejen rundt. Super elegant og charmerende. En lækker sag, der er rigtig feminin. Bemærk hvordan kjolen ligesom er delt i en underkjole med stropper og så er blondedelen ligesom ud over underkjolen. Fungerer super godt. Kjolen er fra First&I og koster kun 349 kr., men i skrivende stund er den på tilbud til 244 kr. Gør et super køb her. Klik her for at se nærmere på den yndige kjole.

Smukke konfirmationskjoler 2017 ? – Ja, her er en…

Til højre har vi en helt igennem fantastisk kjole fra Morgan. Blonderne får lov at stå alene henover begge skuldre og det gør den utrolig smuk og elegant. Den er lårkort, men på en meget afdæmpet og sofistikeret måde. Vi elsker denne kjole utrolig højt. Vi er sikre på, at hvis ikke du vælger den, så gør din veninde. Kjolen koster kun 639 kr. Dette går helt i tråd med vores ønske om at vise, at man altså kan få meget for pengene, hvis man leder lidt. Find den smukke kjole her.

Find flere billige konfirmationskjoler 2017 her

Nu til de mere klassiske hvide konfirmationskjoler uden blonder.

lækker hvid konfimationskjoledesigner konfirmaionsskjoler 2017 hugo bosslang konfirmationskjole 2017 whistles

Ærmeløs hvid kjole med lækkert design

Til venstre har den stropløse kjole , som har forskellige lag, som falder smukt ned i forskellige længder – lækkert design. En meget enkel kjole, som alligevel har et utrolig smukt snit med den flotte udskæring og det faktum, at den sidder tight omkring taljen og på den måde giver en flot figur. Den er fantastisk billig. Kun 329 kr. gør en god handel inden den er væk. Her kan du se nærmere på konfirmationskjolen.

Hugo Boss konfirmationskjole – renhed og elegance

I midten har vi en rigtig yndig konfirmationskjole, der har flot naturligt fald, der strutter en smule. Det er rent faktisk en ægte designerkjole fra topbrandet Hugo Boss. Prisen er 1695 kr., hvilket faktisk er rigtig billigt, når vi taler Hugo Boss. Nogle gange er enkelthed bare lig med elegance og ynde – det synes vi det er her. Virkelig flot kjole. Vil du have topkvalitet og lækkert design, så er dette kjolen du skal have fat på. Find den ægte designerkjole her.

Smuk knælang konfirmationskjole

Til højre er vi ude i en tynd charmerende sag fra Whistles. En super smuk kjole uden ærmer. Underkjolen er kort, men yderdelen er knælang så du blotter ikke så meget af dine ben her, men en rigtig smuk kjole. Prisen på denne herlighed er kun 1075 kr. netop nu, hvor der er 40% på denne ellers dyrere kjole og høj kvalitet. Du kan se nærmere på kjolen her.

Men men men, det er ikke bare hvid, hvid og mere hvid. Faktisk er en de større tendenser i år, nemlig at det er okay at have flere andre farver på den hvide kjole. Vi har fundet tre smarte og trendy kjoler, som alle vil skille sig markant ud, men absolut på den gode måde.

anderledes konfirmationskjole 2016farverige konfirmationskjoler 2017konfirmationskjole i sølv 2017

Fantastisk kjole til konfirmationen 2017

Til venstre har vi dyreste kjole vi har valgt at sætte fokus på, men hvilken én. En fantastisk smuk kjole, der helt sikkert en anderledes konfirmationskjole, men du vil få så mange komplimenter, det er vi sikre på. Denne kjole er til dig, der tør stikke ud, der tør være med på moden. Det er topdesigneren L.K.Bennett, der står bag. Denne kjole er fra absolut øverste hylde. Kjolen er her.

50’er inspireret konfirmationskjole

I midten er endnu en særlig kjole til konfirmation, men den er super elegant. Stropløs og med strutskørt. Det er Closet, der har designet kjolen og de er kendt for at være et brand, hvor kvalitet vinder over pris. Du får altså rigtig meget for pengene. En virkelig sag, der tydeligt er inspireret af 1950’erne. Prisen er kun 649 kr., men lige nu er der 30% rabat. Skynd dig. Her kan du købe den smukke kjole.

Konfirmationskjole i sølv – fest og farver

Til højre har vi en anderledes konfirmationskjole. Farven er sølv, men både med sorte og hvide nuancer. Der er fantastisk spil i kjolen – der sker noget for øjet. Specielt når du bevæger dig. Meget stilren kjole, der giver god facon. Til denne kjole kan du sagtens have sorte sko på, hvis ikke du er til hvid, beige eller sølv. Denne yndige kjole står netop nu til 1695 kr. Tør du hoppe i den anderledes konfirmationskjole? Du vil med garanti tiltrække alle blikke. Find den før din veninde.

Find flere billige konfirmationskjoler 2017 her

I din søgen gennem junglen af konfirmationskjoler 2017 håber vi, at vi har været til bare en smule hjælp. Du er altid velkommen til at dele opslaget på Facebook eller andre steder ved at klikke lige herunder.

Til sidst er der bare at ønske rigtig god konfirmation til alle jer piger derude.

Konfirmationskjoler 2017 – klassisk eller ny trend?
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

2 thoughts on “Konfirmationskjoler 2017 – klassisk eller ny trend?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial