Designer Stiletter

Designerkjoler – hvad skal jeg vælge?

Designerkjoler 2016 – masser af inspiration

Designerkjoler er mange ting, men det helt sikkert noget enhver kvinde drømmer om. Der er dog mange spørgsmål man stiller sig selv inden man hopper ud i et køb af den kjole, man har forelsket sig i fra den designer man synes allerbedst om.

Fx har jeg råd til sådan en kjole? Er designer kjoler bedre end andre? Sidder de virkelig bedre? Betaler man ikke bare for navnet? etc.

Det er måske nogle af de mange spørgsmål, der løber gennem dit hovedet inden man hopper ud i sådan et køb. Generelt må man bare sige, at ja – du får mere kvalitet og finesse ved at give nogle ekstra penge. Det er bedre materialer, der er brugt meget tid og omhyggelighed i arbejdet og så er der en grund til at nogle af designerne er blevet så dyre, nemlig at de er møghamrende dygtige til det de gør. Så min anbefaling er at købe færre produkter, men med højere kvalitet. Jeg har samlet en masse inspiration på denne side, så kig nærmere herunder.

Den helt almindelige og nok mest kendte kjole i verden er vel “den lille sorte”. Dette dækker jo over en kort sort kjole, som blev kendt tilbage i 1960’erne og i dag stadig er noget, der betegnes som en kjole alle kvinder skal have i garderoben. Derfor har vi kigget nærmere på nogle bud på netop den kjoletype. Det er alle fra topdesignere og i super høj kvalitet.

sorte designer kjoler 2016designer kjoler danskesort designer kjole lang

Elegant kjole i topdesign

Til venstre har vi amerikanske Michael Kors, der oplever masser af vækst i disse år, hans produkter er blevet rigtig populære. Ingen tvivl om, at det er helt fortjent. Både sko og kjoler er noget, han har sans for at designe. Vi har her en sort designerkjole med rund hals, der dog ikke går helt op i halsen og ærmerne er korte. Kjolen sidder tæt uden at være tight. Stoffet kan strække en lille smule, men har ellers et fantastisk naturligt fald, grundet stoffet primært er af viskose. Hen over maven har kjolen en fed detalje med små huller, der gør at det ser ud som om kjolen har et bælte. Det er dog ikke tilfældet. En lækker sort kjole, der skal gå til midt eller nederst på låret. Prisen er ok i forhold til hvem designeren er og hvilken kvalitet du får. Find den smukke kjole her.

Danske designerkjoler kan også…

Et andet bud på en flot sort kjole er denne blondesag fra danske Rosemunde. Rosemunde ligger i den billigere ende af designerbrands’ne. Alligevel er det værd at se nærmere på. Denne sorte blondekjole er meget helt korte ærmer og en forholdsvis dyb v-udskæring. Den er i sit samlede udtryk helt simpel og elegant. Derfor kan den også bruges til alverdens ting. Du kan sagtens anvende denne kjole til både hverdag og fest. En sommerfest eller en tur i byen på en varm dag er den ideel til, men tøv ikke med at bruge den til hverdag også. Husk at du jo kan nedtone den en smule med en cardigan over eller flade ballerinaer, ligesom du modsat kan tune den op. Prisen er fantastisk – kun 1200 kr. Køb dansk – køb Rosemunde!

Dyre designer kjoler med høj, høj kvalitet

Til højre ser du endnu en fin sommerkjole, og denne sorte kjole er fra Ted Baker. Engelske Ted Baker synes jeg er en af de mest undervurderede designere. Det er altså god kvalitet du får og designmæssigt er de rigtig godt med. Jeg er specielt vild med mange af deres sko. Denne flotte lange sommerkjole er dog også fantastisk smuk. Kjolen er uden ærmer, hvilket fortæller mig, at den går bedst som sommerkjole eller festkjole. Så er den modsat de andre knælang og har en smule naturlig strut. Det er så charmerende!! Det er en ægte designerkjole. Forkæl dig selv med denne designerkjole.

Find flere designerkjoler her.

farverige designer kjoler 2016elegante kjoler designdyre designer kjoler 2016

Findes der billige designer kjoler ?

Så til de mere farverige! Til venstre: En fantastisk flot kjole fra Frock And Frill, der er et ret nyt butiksbrand. De har egne forretninger, men forhandles også hos andre detailbutikker. Jeg synes det er et rigtig interessant brand, der giver den fuld gas med masser af farver og detaljer på deres ting. Her har de også lavet en smuk og stilfuld kjole, der nærmest ligner en top med tilhørende nederdel – det er dog en kjole. Toppen er broderet med perler og pailetter og giver virkelig flot effekt. På én og samme tid pepper det looket op og toner det ned. Den nedre del, der næsten fungerer som en nederdel sidder tight og gør din figur synlig og fin. Prismæssigt ligger vi i den nedre del af designerniveauet, som bestemt er til at betale. Gør et kup her til 1295 kr.

Luksuskjole – nøj hvor er den flot!

WAUW! I midten her er en helt igennem smuk og charmerende hverdagskjole, der sagtens kan anvendes til festlige lejligheder også. Patrizia Pepe er designeren bag denne farverige designerkjole, der er lårkort, har trekvart lange ærmer og større rund udskæring. Det er en kjole, der efter min vurdering har et yngre udtryk og en meget piget charme. Jeg er faldet pladask for denne sag og købt omgående. Find kjolen lige her.

En af mange flotte designer kjoler

På tredje bud så skal vi til den engelske topdesigner L.K. Bennett. Her snakker vi top top design og kvalitet. Prisen er høj, men L.K.Bennett laver også tøj og sko til segmentet, der gerne vil betale lidt for kvalitet. Bl.a. er prinsessen i England, Kate Middleton, helt skudt netop denne designer og hun ses ofte i tøj og sko herfra. Denne flotte kjole er en ægte sommerkjole, der med sine mange farve og løse fald oser langt væk af sommer, sol og højt humør. Der er stil over denne kjole. Kjolen er ærmeløs og toppen har små broderinger med mange fine små detaljer. Kjolen er lavet af halvt bomuld og halvt silke, hvilket også fortæller noget om stil og kvalitet. Se nærmere på kjolen her.

Find flere designerkjoler her.

ralph lauren designerkjolekaren millen kjoler flotte designcharmerende designerkjole 2016

Stilfuld navyblå designerkjole 2016

Af andre særlige kjoler faldt jeg over denne smukke, elegante kjole fra Ralph Lauren(til venstre). Utrolig stilfuld! Det er en halvkort kjole, der går til lige over knæene og med brede stropper og dybe v-udskæring både er fræk og udfordrende, men i særdeleshed yndefuld og elegant. Den oser langt væk af kvalitet og ynde. Kjolen er anvendelig i mange sammenhænge, både på kontoret og til cocktailfesten. Den klassiske navyblå farve gør sig bare super godt her. Køb den før din veninde. Køb den før din veninde.

Hvide designer kjoler er meget efterspurgt – her er en fra eksperten

Når vi snakker dyre designerkjoler, så er det svært ikke at nævne Karen Millen, som næsten er synonym med stilfulde kjoler. Igen her synes jeg hun har ramt den lige i skabet. Flot blomstret kort kjole i hvid, som du kan shine op med et par stiletter eller have på til stranden i et par flade sandaler. Det er en meget alsidig og fin kjole. Jeg synes prisen på 1745 kr. er helt fair for en Karen Millen kjole og det er bare at hoppe ombord! Find Karen Millen kjolen lige her.

Designerkjoler online – jamen selvfølgelig! Her er en særlig

Til sidst fandt jeg denne specielle kjole(til højre), der helt sikkert er den, der skiller sig mest ud. Den er af ren læder, hvilket i sig selv er en sjælden ting, når vi taler kjoler. Den har en høj rund hals og halvlange ærmer, men ellers er den lårkort og luftig. Jeg er overbevist om, at mange ikke er til denne stil, men jeg synes den er så fræk, pæn og rå på samme tid, at jeg måtte tage den med. Kjolen er fra SET, det tyske brand, der gør meget for at skabe og udvikle stilen for den unge europæiske kvinde og det gør de efter min mening rigtig godt. Hvis du tør, så prøv denne særlige kjole. Klik her for at nærmere på den fantastiske kjole.

Det var et bud på mange flotte, charmerende designerkjoler. Hvis I vil se nærmere på det danske brand Rosemunde, så kan det gøres her.

Designerkjoler – hvad skal jeg vælge?
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial