Designer Stiletter

Black friday

Vi har samlet de særlige tilbud, som vores samarbejdspartnere har lavet i forbindelse med Black Friday. Der er virkelig meget at komme efter. Rigtig mange gode handler ligger lige rundt om hjørnet. Flere af butikkerne har allerede åbnet for herlighederne, andre må man vente til fredag d. 25. november for at nyde godt af.

Sko, støvler og tøj

Zalando:

Kører med kæmpe rabatter på op 70% på over 90.000 produkter. Hvis vi kigger særligt på sko og støvler med hæl, så er der rabatter på over 3600 fantastiske eksemplarer. Klik her for at se alle de herlige tilbud fra Zalando. De gælder fra nu og hele ugen ud. Spar op til 70% !!!

Boozt:

Kører torsdag d. 24. november med et afslag på ekstra 20% på allerede nedsatte varer, hvis du handler for mere end 999kr. Anvend koden SURPRISE ved checkout. Her kommer du direkte til Black Friday herlighederne hos Boozt.com.

Nelly:

Fra torsdag d. 24. november kl. 1600 går Nelly’s store udsalg igang. Hvad det præcist indebærer må vi vente med at se til der åbnes, men de garanterer bunkevis af lækre tilbud på hele shoppen. Kom til Black Friday hos Nelly.com lige her. God fornøjelse – tilbuddene varer hele ugen ud.

Spartoo:

Hos Spartoo er udsalget allerede igang og varer ugen ud. Der er over 3700 forskellige sko og støvler på udsalg med stor rabat. Du sparer mellem 25-40% på alt. Du kan gøre mange gode køb her. Her finder du Spartoo’s kæmpe udsalg – der er meget at hente.

Stylepit:

Stylepit er meget konsekvente i deres udsalg. 30% på alle sko og støvler, uanset mærke. Du kan finde evt. julegaver eller gode køb til dig selv. Her finder du Black Friday tilbuddene fra Stylepit. Mange gode sager.

Miinto:

Masser af gode varer på udsalg hos Miinto. 40-50% på utrolig mange varer. Kig nærmere på festlighederne og gør nogle fantastiske køb. Klik her for at se nærmere på udsalget.

ByFlou:

ByFlou har op imod 70% på udvalgte brands og andre store rabatter på andre brands. Fx 25% på alt fra Malene Birger – det er en god deal. Her kan du se nærmere på de mange flotte tilbud fra ByFlou. Gælder kun fredag d. 25. november.

Ure:

OliverCPH:

Det mere end populære brand OliverCPH er so fuc… trendy netop fordi de leverer tidsløst design og god kvalitet for en billig penge. Her kan du se nærmere på smukke ure.

Watchfelt:

Mange lækre ure til kvinder. Bl.a. er de forhandler af de populære og smukke Daniel Wellington ure. De kører med gode tilbud på enkeltvarer, men derudover er der fast 20% på alt på Black Friday. Her finder du shoppen med dit næste ur.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial