Designer Stiletter

Ankelstøvler til efteråret

Ankelstøvler til efteråret

Ankelstøvler er jo kendetegnet ved at have et væsentlig kortere skaft end almindelige støvler, hvilket kan være meget praktisk i en tid, hvor det bliver køligere udenfor, men stadig ikke frostkoldt. Det kan ligeledes være meget anvendeligt, hvis du tilbringer meget tid indenfor i løbet af en dag. Ankelstøvler til efteråret er perfekt. Vi har været en tur ude og finde et par rigtig fine muligheder i denne kategori.

 

ankelstøvler med spids snudeankelstøvler med hæl

Med spids snude har vi fundet to par til jer. Til venstre er det fantastiske Elisabeth Stuart, som med sin model Valys har lavet et mesterværk. De er meget spidse, og hvis man ikke er til det, kan det nok være lidt svært at se det fede i disse støvler. De er lige til at hoppe i med det elastiske i lukningen. 9cm måler hælen. 1318 kr for et par støvler fra en top kvalitetsdesigner er ikke galt. Find de lækre boots her

Til højre har vi et billigere par fra brandet Divine Factory. De minder på mange måder om det andet, men har den fede detalje med remmen om anklen. Det er både en flot detalje rent visuelt, men det kan altså også anvendes praktisk for at få støvlen til at sidde mere tight, hvis man har en smal ankel. Hælhøjden er også her 9cm. For kun 433kr kan du få dem her.

Find flere ankelstøvler til efteråret her

ankelstøvler til efteråretsorte ankelstøvler med hæl

Så kom vi til den runde snude og vi har fundet to par i forskellige prisklasser. Til venstre har vi den billige model fra XTI, som er lavet af tekstil. Der er ingen lynlås – de er lige til at hoppe og det elastiske sørger for at holde dem tæt til foden. 10,5cm hæl og 2cm plateau. En dejlig ankelstøvle til efteråret, hvor vejret forsøger at sætte en stopper for vi kvinders evne til at gå en smukke høje hæle, men den går ikke. De fås også i brun. Gør et godt køb og find dem her.

Til højre har et absolut kvalitetspar fra Gaudi, som er af ægte læder. Også her er der et lille skjult plateau, som er med til at gøre støvlerne lettere at gå i. Hælhøjden er 10cm og hælen er jo tragtformet og tykkere end den normale stilethæl. I ævrigt er den af træ. Yndige remme om anklen med krokodillelook på det imitererede læder Gaudi har sat på støvlens bagerste del for at give en cool detalje. Vi kan li’ det…Du finder Gaudi’s ankelstøvler her.

Find flere ankelstøvler til efteråret her

Ankelstøvler med bred hæl ten points ankelstøvler til efteråret

Endelig synes vi også, at den brede hæl skal have en fremhævelse, for er der noget, der er smart netop nu, så er det netop den tykke hæl. Faktisk kan man sige, at støvler med tyk hæl og spids snude er det mest hippe i øjeblikket.

Til venstre har du et meget anderledes design fra El Naturalista, som har to-delt designet kan man sige. Den navyblå farve foran og grålige nuance bagerst. Bemærk at man kan spænde ind i anklen, så støvlen kan passe mange forskellige pasforme. Hælhøjden er kun 8 cm og er tragtformet, hvilket jo vil sige, at de er rigtig behagelige at gå i. Du vil ikke have problemer i at have disse boots på hele dagen. Find de smukke støvler her.

Til højre har vi fundet et super lækkert par fra Ten Points. De rammer spot on tidens tendens med blokhælen og den spidse snude. Skaftet går en smule højere op, hvilket faktisk også er en tendens. Det er et par støvler med tyk hæl, der er fantastisk stilfulde og ekstemt elegante. De oser langt af kvalitet og smukt design. Det er nogle du kan bruge til alt, både på kontoret eller når du skal til fest. For 1397kr. er det et fantastisk køb!

Ankelstøvler til efteråret er en super god idé!

Ankelstøvler til efteråret
6 (100%) 1 vote

Please follow and like us:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial